maandag 18 november 2019

Winkelkast lagos

We hebben een ruim assortiment brocante, vintage en industriële kasten. De oude kasten in ons assortiment. De kast is gemaakt van metaal en . Een stoere industriële werktafel, een prachtige boerenkast of een robuuste fabrieks- palletkar als salontafel. Kasten in allerlei varianten en stijlen vind je bij Leen Bakker!


Denk hierbij bijvoorbeeld aan boekenkasten , kledingkasten , dressoirs, TV-dressoirs . Banken, tafels en kasten die passen bij een vintage en industriële inrichting. Op zoek naar een industriële lockerkast ? Dan kunt u steeds terecht bij Eurobox. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van diverse soorten lockerkasten zowel, . Industriële kast , locker uit de vijftiger jaren.


Deze lockerkast van vtwonen is echt een musthave! Met zijn stoere karakter geeft deze zwarte kast direct een industriële twist aan je interieur. Voorraadstatus, Geen voorraa leverbaar op bestelling.


Winkelkast lagos

Extra info, New Vintage locker van metaal. Stoere industriele vintage uitstraling. Locker Zwart zwart metalen lockerkast de hebberij het kabinet vtwonen.


Een echte vintage metalen lockerkast , door zijn donkere kleur en basic ontwerp past de locker in vele. Dit dressoir metalen lockerkast 2-drs. Nederlandse merk Eleonora is een een locker met een industriële look. Met deze lockerkast zet j… € 5900.


Eigentijdse, goedkope kasten online kopen doe je bij dé nr. Deze kast heeft vier deuren met magneetsluiting en rubbertjes onder de poten. Lockerkast Fendy van d-Bodhi heeft een stoer en industrieel uiterlijk. Stalen lockerkast tweedeurs voor intensief gebruik. Uitgerust met twee vakken en gemaakt van een hoge kwaliteit staal.


In deze lockerkast zit een legplank en . Deze open industriële kast is ideaal in het opbergen en tegelijk tentoonstellen van uw spullen. Deze industriële opbergkast heeft twee deuren en een open middensegment met vijf . De industriële Locker kast is één van de eyecatchers uit onze collectie. Hierdoor krijgt het een LOFT stijl. Meubels, Dressoirs Ladenkast , dressoir lades vintage.


De oorsprong van de locker ligt . Deze witte lockerkast heeft deuren. De deuren van deze metalen kast zijn voorzien. De Cabinet kast is er als lage opbergkast, hoge metalen kast of hoge industriële locker. Deze stalen industriële kast heeft deur en is afsluitbaar.


Unieke en steeds wisselende collectie vintage lockers , lockerkasten, oude apothekerskasten en industriële kasten , altijd scherp geprijsd wegens eigen import! Smalle lockerkast gemaakt van grijs metaal met een antiek vintage afwerking. Bij Hip-Wonen vind je hippe meubels en decoraties. Wij passen het aanbod regelmatig aan, want wat niet meer hip is hoort hier niet meer te staan!


Winkelkast lagos

Vóór 22:besteld is morgen in huis. Maak kennis met de beste interieur Designers. Deze kast is verkocht kan nagemaakt worden in Uw eigen afmeting en kleur. Een prachtige Maatwerk industriele houten nieuwe locker De afmetingen zijn: H . VT Wonen Locker Wandkast Metaal.


Al onze industriële kasten worden met de hand gerestaureerd. Deze mooie locker is te bewonderen bij Loodsin Annen. Veel bedrijven en instanties maken gebruik van lockers en lockerkasten om persoonlijke spullen. Ook maakt de industrie vaak gebruik van industriële lockers.


Geen zin om de plaatselijke kringloopwinkel wekelijks plat te lopen of uren lang te zoeken op internet naar een oude metalen kast ? Dat hoeft ook helemaal niet! Twindustrial is gespecialiseerd in authentieke industriële lampen, industriële. Grijze industriele vintage lockerkast.


Voor meer unieke items bezoek onze webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts