dinsdag 26 november 2019

Spectrum slaapbank martin visser

Martin Visser is de ontwerper van de slaapbank BR 02. Door een eenvoudige handeling (de zitting naar voren schuiven) kan de bank omgebouwd worden tot . SPECTRUM - (slaap) bank BR 02. Kijk voor meer info op onze site ! Spectrum Spectrum slaapbank 02.


Spectrum slaapbank martin visser

Afmetingen ‎: ‎70cm hoog x 192cm breed x 100cm. Opnieuw bekleed met blauwe wollen velours. Tijdloos en van hoge kwaliteit, waardoor je er . Met een nieuwe bekleding is de bank weer . Deze geweldige bank BR 02.


Vraag hier een offerte aan. Martin visser spectrum bank , personeelsruimte. Zitting verstelbaar tot een slaapbank. Stoffering is in gebruikte staat, lichte vlekken. De bank is professioneel.


Tot augustus krijg je bij aankoop van een herstoffering voor de . De zitting is in een handbeweging naar voren te trekke. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. BR 0 eettafel TE, eetstoel SE 0 eettafel Phill, . Herstoffeerd met Kvadrat stof Hallingdal in prachtige koningsblauwe kleur. Heb jij een soortgelijke klus?


Plaats hem dan op Werkspot. Ook te gebruiken als slaapbank door de zitting naar voren te trekken. Onderstel heeft wat gebruikerssporen.


Hier hebben we de slaapbank uitgevoerd in een mooie rode Hallingdal. Nederlands interieurontwerp van de . Laat een reactie achter Antwoord annuleren. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. MisterDesign is er voor u op het gebied van design meubels, design verlichting en woonaccessoires.


Materiaal: Metaal, wollen bekleding. Frisko is gespecialiseerd in de in- en verkoop van originele vintage designmeubelen uit de jaren 5en 70. Conditie: bank is in goede gebruikte staat, rib stoffering pluist.


Spectrum slaapbank martin visser

De Sintese van Indera is een modulaire bank met een strakke vormgeving en een zeer comfortabele zit. Het lage model szheeft als afmetingen (h) x (b) x (d).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts