dinsdag 6 februari 2018

Fiton bv

Voor Robert en Wendelien bouwden wij deze trapkast naar hun nieuwe dakterras. Uitdaging was om alle ruimte die er was te benutten: Onder . Alle onderdelen montagegereed thuisbezorgd. Deze kast geeft u weer de ruimte voor de dagelijkse zaken in uw garderobekast, studeerkamer, trapkast of kelder . Mogelijkheden Of het nu om een rechte trap, een hoektrap of een spiltrap gaat, de ruimte onder de trap kan worden benut.

Het vakmanschap van Fits all zorgt . Droomt u van een unieke inrichting van uw slaapkamer, badkamer, living of kantoor? Met een ingebouwde kast kan u elke kamer inrichten zoals u dat wenst. In een bestaande woning heb ik de afwerking van een renovatieproject mogen doen.


Ik heb van de ruimte onder een trap een kast gemaakt. Verlenging van een bestaande keuken. Kast en achterwand uitvoeren. Plint en werkblad verlengen.

Voor iets meer dan een half miljoen kan je onder de trap slapen waar Harry Potter sliep in het eerste deel van de filmreeks. Zelf ontworpen garderobe kast onder trap. Met uitrekbare kasten tbv jassen en schoenen. Uitvoering: Sidney Haijtema. Inzetkast in een woning waar een warmtepomp aanwezig is.


BOUW VAN EEN TRAPKAST IN HET TRAPGAT. VOND HET ZONDE VAN DE LOZE ONGEBRUIKTE. Belangrijk onderdeel van dit project is de kast die hij onder de trap bouwt. Hier lees je hoe je deze trapkast maakt. Wie heeft er ervaring met een inzetkast in een trapkast.


Ik ben lekker in de ban van mijn nieuwe huis, wordt over een week of 6 . Wil jij ook graag optimaal de aanwezige ruimte in je huis benutten? Staat je hele kamer al vol met kasten waarin je spullen kan bewaren? Maatwerk oplossingen voor interieur en exterieur.


De trapkast is een trap annex kast die toegang geeft tot op de vliering gelegen kamers, links en rechts van de loopbrug. De kamers worden gebruikt als opberg. Na goed overleg tussen ons en onze klant hebben we ervoor gekozen om de bestaande muur van de trapkast weg te breken, en hiervoor een nieuwe kast te .

Dit project werd in samenwerking met S-fix uitgevoerd. Om op een efficiënte manier gebruik te maken van de aanwezige . Van een onhandige ruimte onder de trap naar een multifunctionele kast. Trapkast Maken trap dichtmaken en trapkast maken werkspot de trapkast.


In deze kast met onhandige hoek heb ik planken gemaakt en gemonteerd die meelopen met de muur en aansluiten op de achterkant van de trap. Voor beide kamers is er een op maat gemaakt meubelontwerp. De keizersgracht is woon en werkkamer in één. In Alphen aan de Rijn is de study nu apart. Veel opbergruimte onder de trap!


Dozen van ruw plaatmateriaal zijn als het ware opgestapeld. Twee grote deuren verbergen de wasmachine en de . Kasten worden gemaakt met een functie zoals, kledingkast , boekenkast, trapkast , en-suite, inloop kast , of zelfs meterkast. Open trap dichtgemaakt door midden van optreden van underlayment en trapkast van MDF.


Zo niet, ga NU naar Pinterest! Met allerlei kleine hoekjes is de trapkast moeilijk in te delen. Al snel wordt er van alles in de kast gepropt, met als gevolg: totale chaos. Trapgat dichtmaken met schuifdeur voor trapopgang, en gebeurt het steeds vaker, om een schuifdeur te gebruiken als afscherming van het trapgat. Met veel plezier maakte ik een handige trapkast voor een leuk gezin in Maarssen.


Altijd een goed idee om alle ruimte in je huis goed te benutten. De ruimte onder een trap hoeft niet altijd een verloren ruimte te zijn. Ik kan deze voor jou voorzien van de nodige opbergruimte. Deze deuren voor de trapkast zijn exact in de vorm van de kast gezaagd.


Door het push-open systeem waren er ook geen handgrepen nodig voor een nog . Ontwerp en constructie van een grote delige trapkast in Akersloot. In een vers opgeleverde nieuwbouw woning was geen rekening gehouden met . Bekijk het bord Trapkast van Anja Van Kesteren op Pinterest. Meer ideeën over Staircases, Stairs en Attic.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts