dinsdag 6 februari 2018

Dressoir brocante

Vind brocante dressoir op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop dressoir op Marktplaats. Ben je op zoek naar een landelijk stoer dressoir , tv meubel of keukeneiland? Dressoir wit brocante landeljke style.


Wij hebben brocante kasten, landelijke kasten, oude kasten en geleefde kasten. Stoer vergrijsd teakhouten dressoir. Brocante olijfgroene buffetkast.


Marie dressoir met lades en deuren wit en white wash gebeitst - opgebouwd. Uniek dressoir met een zee aan opberg ruimte. Het onderstel is bewerkt. Ook heeft het dressoir veel opbergruimte.


Dressoir brocante

Lief brocante kastje geschilderd met Fusion Mineral Paint in de pastel kleur Inglenook. Onze producten zijn gemaakt van echt hout, . Waar je een antiek dressoir of brocante dressoir zowel in een modern als in een klassiek interieur kunt verwerken,. Stevig brocante dressoir met mooie details: - Facet geslepen spiegel - Vitrine - Houtbewerkingen.


Mooie dressoir van eikenhout. Een mooie brocante dressoir in hedendaagse kleur grijs. Meubelcollectie Leicester is een compleet woonprogramma met prachtige shutter deurtjes. De grenen meubelen worden . Vorige Artikel van Volgende.


Afmetingen: Hoog: cmBreed: 1cmDiep: cm. Mooi dressoir met ornamenten. Deze dressoir staat leuk in een interieur met andere brocante meubels. Bekijk dan hieronder de favoriete brocante shops van de vtwonen webredactie!


Of juist een romantisch dressoir voor in jouw slaapkamer? Eenvoudig en sierlijk, lief en stoer tegelijk dit dressoir. Verf chipt hier en daar al weer weg, blad heeft paar krasjes.


Nog slechts één op voorraad! Prachtig exemplaar, wellicht te schilderen in een mooie kalkverf in uw kleur? Ideaal voor in keuken, woonkamer of . Krijtverf van Craiatieve kleur Anis Verde. Dit dressoir is leuk op de slaapkamer met een spiegel erbij. Combineer dit dressoir met . Groot wit barok dressoir in brocante stijl behandeld met krijtverf in de kleur old white.


Geweldige brocante kast en dressoirt, met uiteraard de nostalgische kastknoppen. Ineke het is echt een plaatje, dank voor de inzending! Te koop mooie brocante kast.


Dit kastje is doorgeschuurd voor oude look, binnenkant is nog in originele staat. Meer informatie aanvragen over: Landelijk dressoir. Product, Landelijk dressoir. De kast heeft deuren en twee lades.


In de middelste deur zit glas. Zowel groothandelaren als particulieren zijn van harte welkom in onze ruime hal, waar we altijd een groot assortiment aan brocante dressoirs, ladekasten, . Indiaas dressoir Ibiza style brocante. En halve ronding aan de voorkant. Geweldig voor in de woonkamer: origineel dressoir uit de jaren 30.


Dressoir brocante

De eenvoud van vormen en de warmte van kleur zijn de onmiskenbare voordelen van onze nieuwe kast Franse kastanje. De basis is een witte kalkverf met daar een grijze verf overheen. Hier en daar zie je zachtjes de witte basis . Landelijk brocante stijl meubelen passen bij een sfeervolle inrichting. Haal de sfeer in huis met de.


Dit brocante theemeubel vond ik te hoog op zijn poten staan en een beetje oubollig. Kleur Wit-Zand Breedte 2. Oplossing: maak zelf een brocante badkamermeubel. Dit doe je heel eenvoudig met behulp van een oude tafel, dressoir of ladekast. Lucia Vermeulen kwam bij ons langs om haar wensen te bespreken.


Dressoir brocante

Haar teak dressoir kon wel een make over gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts