donderdag 15 juni 2017

Plank als nachtkastje

Plank als nachtkastje

Een zwevende plank als nachtkastje is wat ons betreft een hit. Voor een natuurlijke look, ga je voor hout. Wat een leuk idee om een leerstroken plank als nachtkastje te gebruiken! Leerstroken verkrijgbaar in de webshop. Wandplank als nachtkastje.


Plank als nachtkastje

Zolang je niet meer dan je telefoon, wekker en boek op het nachtkastje neerlegt, is een mooie wandplank meer dan voldoende als nachtkastje. Heb je weinig ruimte in de slaapkamer? Dan is dit nachtkastje iets voor jou.


Op zoek naar inspiratie voor een zwevend nachtkastje ? Profiteer van alle goedkope outlet . Bekijk de foto van Ietje met als titel Plank als nachtkastje. Inga is een uiterst veelzijdig produkt dat gebruikt kan worden als zwevend nachtkastje of gewoon als plank. Gemaakt van afgeschuind gespiegeld. Sommige nachtkastjes zijn geëvolueerd tot ladeblokken, andere tot tafeltjes en hebben zich daarmee dus 1graden van hun traditionele rol als opbergmeubel.


Plank als nachtkastje

Deze hangende plank is super leuk in je woonkamer maar kan ook leuk als deco in de badkamer of als nachtkastje in de slaapkamer. Originele nachtkastjes voor de slaapkamer geven het interieur van de kamer een. Je kunt wat houten planken toevoegen om planken te maken en een flexibele lamp. Plaats het dicht bij het bed en je kunt het gebruiken als nachtkastje. Ik ben begonnen met de planken zagen van mijn romp.


Als onderstel gebruik ik esdoorn. Het snoer van de verdeeldoos kan . Koop hem nu voor €2dit eigenzinnig kastje is ontworpen als een vintage koffer. Dit nachtkastje dienen we te bevestigen aan de muur. Het Ashley nachtkastje met plank en lade in wild eiken decor is ontworpen in een tijdloos design.


Hang de wandplank op dezelfde hoogte als je bed en je hebt je spulletjes binnen handbereik! Nachtkastjes zijn niet weg te denken in je slaapkamer. Als dat geen leuk alternatief voor een nachtkastje is!


Venedig nachtkastjes met lades en plank in eiken decor - set van 2. Deze Fruitkist nachtkastje Wit met witte legplank is zeer hip, deze staat in iedere slaapkamer heel erg trendy, kijk voor alle fruitkistkasten op onze shop! Amsterdam-IJburg al je handgemaakte . Het nachtkastje NAPS met lade en extra plank is verkrijgbaar in 8. De plank onder de lade biedt extra opbergruimte. Het artikel wordt geleverd als eenvoudig zelfbouwpakket inclusief bevestigingsmaterialen en . Bekijk ons assortiment nachtkastjes van steigerhout en laat je verrassen.


Het bed plank nachtkastje kan eenvoudig weggenomen en verschoven worden. Bock biedt verpleegmeubels zoals bijpassende nachtkastjes aan als zinvolle. Selectie modellen nachtkastjes. Een tafel die ook als nachtkastje kan worden gebruikt. Colletto is een tafel met drie glazen planken geschilderd in LAGO kleuren die rond een centrale spil . Een slaapkamer is pas compleet als er nachtkastjes naast je bed staan.


Gebruik het als nachtkastje of als bijzettafel in de woonkamer. Zeer geschikt als nachtkastje of tafeltje voor hotels of als kasten in . Houten kastje, ideaal als nachtkastje Afmetingen: H: 75cm B: 35cm D: 33cm. Geef je mening en schrijf als eerste een review. Tvilum Naia nachtkastje met lade en plank in Het Naia nachtkastje is.


Ideaal voor in de gang of als nachtkastje naast het bed! The best thing about shelves is that they give you place for all your favourite things. But shelves can do much more than just serve as a practical storage space.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts