vrijdag 23 juni 2017

Futon bed 180x200

We komen in schuren, op markten, bij mensen thuis. Op deze pagina tonen wij de brocante en met veel zorg gepimpte meubels. Grote industriele metalen opbergbakken uit oude fabriek. Oud brocante meidenkastje.


Brocante en antieke kasten , oud met een geleefde uitstraling. Grote kasten zowel brocant als antiek, de oude kasten in ons assortiment zijn uniek.

Alle oude kasten zijn uiteraard zelf geloogd en gespoten. Maar daarnaast zit je bij Sprado ook goed voor nieuwe brocante woonaccessoires, . Tegenwoordig zoeken heel wat ambachtslieden inspiratie in oude tekeningen voor de. BROCANTE EN ANTIQUITEITEN Vergeet niet dat de zomer hét seizoen is van de . GERESERVEERD VOOR KATJA Brocante legkast , vintage kledingkast met spiegel.


Een webshop vol meubels met een verhaal. Deze hebben wij in de vorm van opbergkasten , buffetkasten , dressoirs en . Bekijk het bord Brocante kasten van Alles Brocante op Pinterest. Geef je oude meubelen een brocante look!

Adrie ᛫ Gepost in Inspiratie. Op zoek naar een oude brocante , landelijke of stoere kast ? Als uw keuze hier niet bij staat mail ons dan uw wensen. Bij Ella Wils vindt u oude kasten , accessoires en meubels zoals stoelen, krukjes en klepbanken. Wij hebben nog diverse kasten op voorraad . Heb je ergens een leuke oude , brocante of vintage kast , commode of ander meubelstuk gezien op een website, pinterest of instagram, maar is deze niet meer . Enorm veel antieke en brocante kasten in Waddinxveen.


Bezoek Het Inboedelhuis in Waddinxveen. In onze ruime hal staan honderden antieke kasten , . Het zoeken naar oude , maar vooral mooie meubeltjes, is een uit de hand. De landelijke en brocante kasten , stoelen, bedden, tafels etc. Vintage- brocante is de goedkoop in het verkopen van brocante , vintage,. Alle aanbiedingen van brocante meubels en teak meubelen met grote.


Belle at Home, elke week weer mooie oude kasten , tafels en oude accessoires,. Een waardevolle, achttiende eeuwse kast ga je niet te lijf met verf en kwast. Stoere industriële kasten voor in huis.


BENKO ANTIEKE BOUWMATERIALEN. De combinatie van strakke meubelen met een enkele mooie oude kast is meestal heel mooi.

Met de meubels van Binnen en Zoo probeer ik die juiste match te . Oude Franse kast in oude verf. Een oude kast in een nieuw jasje? Vind hier jouw kledingkast, commode,. Bij ons vindt u alles op het gebied van oude. Atelier de 2e Droom is trendsetter op het gebied van vintage en brocante.


Onze specialiteit zijn vintage, industriële en brocante (meiden) kasten. Onze loods, 400m² groot, staat vol ( oude ) kasten , ( oude ) banken, (industriële) stoelen, vintage dressoirs, lampen en een hoeveelheid onverwachte voorwerpen. Van oude flessen, gieters, slachtbakken tot originele industriële lampen. Bent u op zoek naar een industriële stoel, landelijke klepbank, brocante linnenkast of . Een kastje of tafel een brocante -look geven is zo gedaan met de tips van Corine Boon.


Brocante oude kast helemaal opgeknapt en geschilderd met een oud blauwe kleur. Genoeg leuke plekken voor te bedenken. Een vogeltje in huis geeft meer kleur en karakter aan je interieur. Authentieke oude , maar ook nieuwe hebbedingetjes. De twee schuren van de boerderij staan vol met kasten , klepbanken, . Momenteel zijn er nog geen verzendkosten berekend bovenop de prijs van het product.


Frans brocante en een breed scala aan curiosa. Shop online of bezoek onze loods in Amsterdam-Noor hoek NDSM-werf. Het Echte Landleven voor stijlvolle landelijke oude kasten. Op de foto een kast van Woodstock Wonen gepimpt met verf van . Als je geen technieken wilt en tevreden bent met het resultaat wax je de kast. Ecosia uses the ad revenue from your searches to plant trees where they are needed the most.


Prachtige oude kast waarbij de authenticiteit bewaard is gebleven, maar dan toch een gedurfde. Vol eikenhouten computerkast met rolluik in brocante stijl. Wij reizen bijna heel Europa af op zoek naar nieuwe brocante en vintage schatten.


Kasten diverse maten en kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts