dinsdag 21 juni 2016

Brocante hangkastje

Vind brocante hangkastje op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop hangkastjes op Marktplaats. Vind hangkastje brocante op Marktplaats.


Antiek oud brocante wandkastje hangkastje medicijnkastje.

Mooi setje antiek brocante vitrine hangkastjes met geslepen glaasjes in de deurtjes. Leuk als medicijnkastje of als kryidenkastje in de keuken. Indonesisch snijwerk hardhout teak Djati. Grote demonteerbare hangkast. Brocante hangkastje grijs met glas.


Wit brocante hangkastje Shabby Chic. Franse brocante vintage buffetkast. Dit is een oude hangkast en zo zou ik er twee willen voor in mijn keuken.

Heel decoratief op kast of tafel met allerlei brocante of hangend in je landelijk interieur. Antiek brocante hangkastje kastje scheerkastje opgekuist Staat momenteel blank. Krijgt nog een onzichtbare afwerkingslaag.


Kijk op uw gemak nog even rond naar iets vergelijkbaars in onze brocante webwinkel. Of informeer gerust naar een . Mooi oud hangkastje in prima staat. Spiegel is met geslepen rand. De afmeting is : hoog cm.


Een kastje aan de wand is natuurlijk praktisch, maar een hangkastje op een tafel of kast staat ook. Kijk ook eens naar onze brocante wandrekken of consoles! Dit brocante hangkastje is gemaakt van hout.


Op de deur zit een vintage spiegel. Alphen aan den Rijn, de gratis marktplaats. Geef een reactie Reactie annuleren.


Het e-mailadres wordt niet . Leuk kastje geschilderd met krijtverf in de kleur Driftwood en daarna flink door geschuurd voor extra doorleefd effect.

PAST GOED IN EEN LANDELIJK INTERIEUR , MET GESLEPEN GLAS Bestellen. Mooi Shabby Chic houten kastje met een plankje en een glazen deur. Geschilderd met een witte krijtverf en . Bijzonder mooi en zeer solide Frans hangkastje met laatje, legplankje (met mogelijkheid voor 2e plankje) en ophanghaken. Het kastje is in een later stadium . Wat dachten jullie van dit superleuke hangkastje met speciale rollen erin om je armbandjes aan te hangen!


Antiek vitrinekastje hangkastje pitch pine opgekuist. Oud hangkastje zogenaamd bijbelkastje met glas en originele roede. Lief antiek brocante hangkastje in oude sleetse roomwitte verf.


Met een facet geslepen spiegel en lade. Decoratief en sfeervol voor in diverse ruimtes! Prachtig oud antiek wandkastje uit Roemeniƫ. Echt orgineel hangkastje met prachtig orgineel patina.


Opzoek naar een uniek Meubelstuk? Op onze website vind je een selectie landelijke brocante kasten. Eigenlijk is de achterkant al een plaatje. Heb je vragen over de brocante rekken dan kun je ons bereiken via. Leuk brocant hangkastje met glazen legplankjes.


Meer informatie aanvragen over: Keuken hangkastje uit jaren 60. Oude meubels in een nieuw jasje. Het deurtje is afsluitbaar en de sleutel is aanwezig. Dit oude kastje is opnieuw wit geschilderd en staat te koop bij de Phoenix in Hank.


De randjes zijn doorgeschuurd waardoor het toch zijn oude uitstraling . Ze blijven leuk, die oude vitrinekastjes voor allerlei leuke kleine snuisterijtjes of als kruidenkastje in de keuken. Een super lief hangkastje met deurtjes! Vintage, brocante ledikant. In die periode verzenden we geen . Bent u op zoek naar stijlvolle, stoere, brocante en landelijke woonaccessoires en meubels neem dan een kijkje in onze brocante webwinkel.


Zeer mooi hangkastje gemaakt uit een oud venster. De achterwand van het kastje bestaat uit spiegelglas en kan dus op zeer leuke en . Ik wil even mijn volgende aanwinst met jullie delen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts