woensdag 22 juni 2016

Boekenkast pastoe

Het Pastoe erfgoed is 1jaar oud en wereldberoemd. Bekijk de collectie, laat je inspireren en ontwerp jouw eigen kast. Vind pastoe boekenkast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Koop of Verkoop pastoe op Marktplaats.

WEEKAANBIEDING Pastoe Vision sideboard kleppen en laden. Pastoe l serie boekenkast in kersen fineer en spuitwerk aluminium kleur. Pastoe dressoirs en kasten zijn praktisch én prachtig!


Bestel ze voordelig en eenvoudig online bij Berden Wonen - Profiteer van gratis bezorging en onze . Dus zoek je een design boekenkast ? Toppers zijn de Muuto Stacke Hay Woody, Kartell Bookworm, Pastoe. Deze boekenkast is donker van kleur .

BBboekenkast uit de berken-serie van Pastoe , ontworpen door Cees Braakman in de jaren 50. Uitvoering UMS Pastoe Utrecht. Gemerkt met de stempel van . Terug naar: Too late - SOLD! Stel een vraag over dit artikel . Berlin boekenkast Hulshoff Design. De aanschaf van een kast is een verhaal apart.


De kast is ontworpen door Cees Braakman en in een goede vintage staat. Enkelvoudigebeschrijving: 5Tekening van een boekenkast en een bureau van de. De witte planken zijn niet origineel.


Klein kastje uit de Berkenserie van Pastoe , met de kenmerkende lus-poten. Ontworpen door Cees Braakman. Materiaal berkenhout en berkenfineer. Vison Cabinets Pastoe In diverse uitvoeringen leverbaar.


Dit is de voorloper van de bekende berken serie.

Dressoir sideboard opstand boekenkast teak fineer Eeka Meubel Kampen. Kast Pastoe gebogen multiplex laden midcentury modern vintage retro jaren 50 . Bij Brok Interieur biedt u een ruime keuze uit een collectie met moderne boekenkasten. Van de merken Arco, Pastoe en Spectrum hebben wij er van een aantal . Showroommodel Pastoe Matrix Model: Matrix. Secretaire boekenkast van het merk Pastoe ontworpen door Cees braakman. Deze is uit de berkenserie met de bekende luspootjes.


Een volle boekenkast oogt daarnaast ook nog een gezellig en huiselijk. De FNP van Moormann of de. Hier ben je aan het juiste adres!


Rondom teak fineerhout en de . Pastoe are currently offered for sale by vintage design dealers. De nieuwe boekenkast staat, en naar tevredenheid! Het was een hoop gewik en geweeg en gezwoeg en gezweet, dat wel . Pastoe boekenkast Berkenserie Cees Braakman luspoot. Keuze uit onder andere dressoirs, boekenkasten , wandkasten en ladekasten. Hülsta, Movani, Pastoe en SDB Vitrinebouw.


Een voorbeeld hiervan is ”Prospettive” van de Italiaanse architect Claudio Silvestrin. Zijn ontwerp voor Pastoe is een boekenkast , bestaande uit . Een strak stramien van open vakken, dat is de basis van de collectie Catselijn Groove, de mooi gedetailleerde boekenkasten met ingeschoven aluminium . Daarna kunnen ook dressoir en hoekplanken worden verwijderd. Boekenkast Buffetkast Vintage Deze supermooie kast van pastoe is te koop.


Aan de hand van jouw wensen ontwerpen wij voor in elke ruimte een kast op maat. De Pastoe Amsterdammer kast, een degelijk ontwerp zoals we dat van Pastoe kennen. Deze kast is een befaamde klassieker uit de Nederlandse designwereld.


De mooiste Plastic Boekenkasten eenvoudig op een rijtje. Mooi bureau EUontworpen door Cees Braakman voor Pastoe in de jaren 5. Mooie vintage boekenkast met bureautje van het design merk Pastoe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts