maandag 3 februari 2020

Trio bed

Even helemaal tot rust komen, slapen in een unieke omgeving in een heerlijk. In een KoeStersuite, knusse boerderijkamer, sterrenkubus , safari lodgetent of . De Sterrenkubussen zijn gelegen in de weilanden van boerderij Erfgoed. Wat dacht je van slapen in een sterrenkubus , op een kampeervlot of midden in de bossen in een yurt zonder stroom en wifi?


Afgelopen weekend hebben wij een leuk en uniek uitje geha overnachten bij de boer in een sterrenkubus. Weg van alle drukte, heerlijk .

De werkweek is achter de rug en je hebt weekend. Slapen in een sterrenkubus , een waterlodge, een . Want je wil niet altijd in een gewoon hotel slapen : een wijnvat, stro-iglo, of sterrenkubus is toch . Samen dromen, samen wensen, samen hemels ontwaken! Woeei pas geleden was ik samen met mijn broer (Jaap) naar een bijzondere overnachtingsplek.


Dat kan, met deze unieke belevenisbon voor een overnachting in een sterrenkubus. In een klein houten huisje midden in het platteland slaap je onder een . Tijdens je vakantie eens in een sterrenkubus slapen ? Vanuit je bed turen naar de .

Dat kan op erfgoed Bossem in het Twentse Lattrop. Erfgoed Bossem beschikt nu over een bijzondere Sterrenkubus. Dan staan we voor de juiste deur: Spica. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, . Deze doordachte functionaliteit zorgt ervoor dat je best wel een paar nachten kunt slapen in een van de Sterrenkubussen , omdat je over . De sterrenkubus is uitgerust met een tweepersoonsbed op een vide,.


Kinderen slapen op de slaapbank, die een afmeting heeft van 1bij . We mochten namelijk slapen in een sterrenkubus. Riemer, de man van VETTT-blogger Femke, ging op mannenweekend met zijn oudste zoon. Ze overnachten in een Sterrenkubus in het Twentse Lattrop. Hier ervaar je de magie van de sterrenhemel.


Het huisje van Anouk is heel erg gezellig en knus, en ook mooi en met zorg ingericht. De ligging is prachtig, we hebben genoten van het weidse uitzicht en de . Een verblijf in de Sterrenkubus laat je opgaan in het heelal. En voor twee dezelfde sokken. Maandelijks natuurbriefje (o.a. bijzonder overnachten) in je inbox?


Hier vind je drie opties waarbij je kunt slapen onder de sterren in Europa. Een bijzondere plek waar u .

Overnachten in een sterrenkubus , dat wil toch iedereen wel? Slapen onder de sterren: sterrenkubus voor twee incl. Gezellig in de sterrenkubus gelogeerd die van alles voorzien is, zoals een telescoop. Heerlijk verbleven op het erfgoed bossem. Super schoon aangetroffen.


Sterren komen in vele vormen en maten, maar de grootste en sprankelendste schitteren niet op het witte doek, maar in het oneindige uitspansel. Boek een overnachting in een van de sterrenkubussen en geniet van de Twentse sterrenhemel! Gegarandeerd dat je weinig tijd hebt om te slapen ! Wil je bijzonder overnachten, dan zit je in Overijssel goed. Slaap in een hooiberg , boomhut, sterrenkubus of in een tipi. Wat vind jij de leukste overnachting?


Sterrenkubus Slapen , dromen en ontwaken onder de sterren alsof je in een open hemel slaapt, dat is het opzet van de Sterrenkubus. Hier zal iedereen weleens van gedroomd hebben: slapen in een. In de sterrenkubus kunnen gasten vanuit bed de sterrenhemel bekijken.


Een huisje op het stran een sterrenkubus in de natuur of. Altijd al eens willen slapen onder de sterren ? Een sterrenkubus heeft een transparante koepel op het dak, zodat u vanuit uw bed kunt kijken . Sterren kijken vanuit jullie eigen sterrenkubus en op zoek naar de mysteriën van het heelal. En dat slapen , dat doe je onder een koepel met de . De donkere hemel wordt verlicht door honderden sterren en jij ziet ze allemaal vanuit je warme bed. Hier zal je niet uit je bed rollen want slapen en een bad nemen doe je op.


De Nederlandse sterrenkubus staat voor simpel maar geniaal. Zweden - 9km van Utrecht een huisje waar de hele familie zich meteen thuis voelt- vlak bij meertje, reeën in de achtertuin - leuk voor zomer en winter- Sweet . Het kan allemaal bij Erfgoed . Dat bedje was ingeklapt en klapte we alleen uit als Fay moest slapen. Logeren tussen de koeien en vogeltjes op de boerderij in een sterrenkubus.


Toen ik dat voor het eerst hoorde, dacht ik alleen maar: wil ik!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts