woensdag 6 maart 2019

Kastaccessoires

Wat hebben old-school kooplieden, stichtingen en kleine ondernemers met elkaar gemeen? Ze hebben zeer waarschijnlijk allemaal een . Geldkist van naadloos gevormd gelakt staal. Veiligheidscilinderslot met sleutels.


Euromuntinzet voor alle munten en een uitneembaar vierdelig vak voor . Uiteindelijk braken ze een stalen kast met daarin een geldkist open.

Volgens René Poels van het Wereldpaviljoen is er veel braakschade. Afmeting 1x 1x mm. Ligt en makkelijk mee te nemen doormiddel van een handvat. Deze handige en robuste geldkist. De kist is wat roestig wat hem een stoere uitstraling geeft.


Aan de buitenzijde is hij gedecoreerd met cirkelvormige figuren. Met werkend slot en beide originele sleutels . Universele stalen postkast van 7mm staalplaat.

Geschikt voor muurbevestiging . Grote (en zware!) vintage stalen geldkist. Compleet met twee sleutels en werkend slot. Beaumont stalen geldkist gegraveerd met sleutel. Liesbeth Massolt - Art Lis.


Alco 125x95x60mm staal met gleuf zwart € excl. Alco 205x160x85mm staal blauw € 1excl. Gewoon leverbaar Artikelcode:. Van gelakt staal , naadloos gevormd. Werken sleutels aanwezig.


Als u waardevolle spullen heeft, wilt u deze goed kunnen opbergen zodat alleen u er bij kunt. Met een kluis of geldkistje van GAMMA bent u de enige die aan . Binnen en buitenkant krasvrij gelakt. Met twee sleutels en gleuf.


Deksel met verzonken handgreep. Voorzien van een kunststof muntenbakje en een . Alco geldkist staal met slot en gleuf, 1.

Master Lock sleutelkluis 4cijferig slot. Honeywell digitale stalen laptopkluis 24. Metalen geldkist , binnen en buitenkant krasvrij gelakt. Het deksel is voorzien van een verzonken . Maak van je huis een thuis bij jouw persoonlijke bouwmarkt!


Goedkope geldkist accessoires bestelt u bij ACES Direct. Het geldkistje heeft een vakverdeling voor 4 . Alco-125x95x60mm- staal -met-gleuf-zilver. GELDKIST MAUL 125X95X60MM SPAARGLEUF ROOD. Op een van de kratten stond een stalen geldkist.


Antipov klapte het deksel terug. De kist zat boordevol contanten, bijeengebonden stapeltjes . Er zijn geen producten in uw order. Dusging hij naareen grote winkel voor kantoorartikelen en kocht een kleine, stalen geldkist met een sleutel.


In een aantal verschillende andere winkels kocht hij . De Consumentenbond heeft kluistesten laten uitvoeren om consumenten meer inzicht te geven in de markt van kluizen voor thuis. ZELF-TEL-KAS Stalen geldkist met cylin- derslot met bovenin apart verschuifbaar bakje, dat rijen met allemaal vakjes van heeft voor de pasmunt. Van stabiel gepoedercoat staal met schuim om de munten tijdens transport op hun plaats te houden. Uitneembare muntenbak met zes . SNELRE1NIGER Vijf lange stalen vingers aan een stalen steel met handvat en.


Om je geld georganiseerd en veilig te bewaren ontdek je het geldkistje , de. Wij bieden pakketbrievenbussen, RVS brievenbussen, stalen brievenbussen, . Kassalade sharp er04dw5b elektronisch staal informatie aan het zoeken? Blauw geldkistje van staal. Alles over Kassalade sharp er04dw5b elektronisch staal van het merk Sharp.


Ik zou graag de waarde willen weten van een zware stalen geldkist zoals. Het is een eenvoudige uitvoering van stalen banden die met grote . RVS Brievenbussen of te wel roest vrij stalen brievenbussen. Bestel geldkistje 195x145x80mm staal , kunststof inzetbak zilver van het merk ALCO via 4office.


Wij houden deze normaal op voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts