woensdag 12 december 2018

Logeerbed met spiraalbodem

Logeerbed met spiraalbodem

Superior kamer met een tweepersoonsbed en een slaapbank. Naast de huurprijs per dag brengen wij bijkomend 1euro borg in rekening. Daarmee worden de kosten verrekend van: Stroomverbruik eurocent per kWh. Ja, ik schrijf me door het invoeren van mijn e-mailadres in voor de nieuwsbrief en maak direct kans op een cadeaukaart van EUR 2-. Gemaakt van 1 puur katoen.


Logeerbed met spiraalbodem

Ultiem slaapcomfort bestelling = hoeslakens. Ook als slaapbank (plaatsen) Lichtgrijs en donkergrijs. Het matras voor zware mensen is specifiek geschikt bij een gewicht van 100kg of meer. Het is dan van belang dat het matras voldoende ondersteuning biedt, . Tramontana e Libeccio Euro 5600.


Het bestaat uit een woonkamer met kitchenette en een slaapbank , twee slaapkamers, twee badkamers en een veranda. Badkamer is voorzien van: - regendouche - handdoeken - haardroger Zeer lichte/ gezellige woonruimte met: - zit- slaapbank (voor volwassene of kinderen) . De beste tweedehands slaapbank sofà bed ikea resultaten. Op 28-2-20hadden we advertenties.


Aanbod van leden en sites zoals Ebay.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts