donderdag 29 november 2018

Linnenkast brocante

Vind brocante linnenkast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Zeer nette staat staat nieuw in de grijze krijtverf voor veel doeleinde te gebruiken zowel hang als legkast afm . Op zoek naar een oude brocante , landelijke of stoere kast?


Als uw keuze hier niet bij staat mail ons dan uw wensen.

Of je nu een vrolijke linnenkast voor een baby- of kinderkamer. Prachtige brocante linnenkasten ! Brocante linnenkast OP AANVRAAG LEVERBAAR. Dit meubel is helaas verkocht.


Wij hebben brocante kasten, landelijke kasten, oude kasten en geleefde kasten. Woonwinkel Van Toen voor antieke, landelijke en brocante. Strak model XXL kledingkast met mooie strakke kap, een praktische indeling en enorm veel bergruimte!

Deze kast heeft het formaat van een 4-deurs kast. Kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden zowel in een kinderkamer als in een keuken. Bent u op zoek naar een industriƫle stoel, landelijke klepbank, brocante linnenkast of een antiek kabinet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Echt een plaatje, deze brocante Biedermeier linnenkast. Hij is afgewerkt met een zijdeglans verf in kleur gebroken wit. De binnenkant van de kast is nog in . Antieke kast met strakke paneeldeuren. Wij hebben deze kast geschilderd met Fusion Mineral Paint in de kleur Champlain (warm wit).


Om de doorleefde look te. Van Dijk en Ko heeft een enorme loods vol brocante , antiek, vintage en industriƫle kasten. Hongaarse kasten, buffetkasten, linnenkasten en meer. Landelijke kasten in diverse formaten (vitrinekasten, dressoirs) vind je op onze webshop.


Een must voor een tijdloos interieur. In deze houten brocante kast van Timzowood Living kunt u alles kwijt wat u liever uit het zicht .

Vintage kledingkast linnenkast Voorzien van legplanken en een kleding stang. Zowel groothandelaren als particulieren zijn van harte welkom in onze ruime hal, waar we altijd een groot assortiment aan brocante dressoirs, ladekasten, . Past goed bij het persoonsbed op de foto. Super mooi witte oude brocante kast. We hebben er heel veel staan allemaal in uw eigen kleur te. Choose your language: bekijk onze.


TV uitzending RTLWoontips bekijk onze Bedrijfsvideo Volg ons op. DIY kast schilderen-Stap 1: Kies je kleur Een verfklus is leuk, maar hoe kies je in welke kleur je je meubel gaat schilderen? Bij het verven van een meubel houd . In onze winkel zijn nagenoeg alle brocante meubelen met de Annie Sloan krijtverf. Flinke antieke Biedermeier linnenkast , afkomstig uit Friesland. Met laden en in hoogte verstelbare legplanken.


Bij Old BASICS zijn we altijd op zoek naar bijzondere meubelstukken met unieke details. Zoals deze mooie oude linnenkast. Oude brocante deurskast. Leuk om als servieskast te gebruiken,maar ook erg leuk in uw slaapkamer met Linnengoed erin.


Ook weer een sfeervolle kast. Oud brocante hoedje van Pavia Milano. Bijvoorbeeld op een oude paspop! Aan de linkerzijde een ruimte om kleding op te hangen en aan de rechterzijde ruimte op vier planken.


Met twee grote deuren sluit je . Een pareltje deze grote linnenkast €45-Afmetingen (cm):Hoogte: 215Breedte: 123Diepte: 45Ook de gehele binnenkant is gerestyled. Groot model Biedermeier Linnenkast met lade onderin en lades aan de binnenzijde, Buitenzijde . Via deze manier, je zult in staat zijn om de fout te . Bekijk de foto van Syl met als titel Mooie witte brocante linnenkast : komt mooi uit tegen dit vrolijke behang! Kijk voor vergelijkbare linnenkasten en oude stoelen . De kast heeft mooi bewerkte deuren, kuif en bovenaan elke kant een mooi bewerkt pinakeltjeDe kast heeft 4 . Niet heel oud maar perfect in een brocante keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts