zondag 4 maart 2018

Berging op maat

Het kiezen van het geschikte wijnrek kan een lastige opgave zijn. Plaats geen wijnkoeler in een kast , tenzij de deur of de deur is afgesloten . Met het metalen wijnrek Modulosteel creëert u een moderne, sfeervolle. Een mooie aanvulling op uw wijnrek van metaal is deze kast met schuifplateaus.


Ben jij een echte wijn liefhebber? En ben jij opzoek naar leuke woondecoratie?

Wat dacht je dan van een leuk wijnrek ? Een wijnrek is misschien niet . Ruime keuze uit luxe, modulaire wijnrekken van diverse materialen. Zwart staal, lavasteen en eikenhout. Ook wijnrekken voor uw wijnkisten.


Van metalen wijnrek , houten wijnrek tot wijnrek van steen en design wijnrekken. Accessoires en koeling van wijnkelders. Door gebruik te maken van dit soort open kasten , weet u altijd wat u in huis.


U heeft online de mogelijkheid om uw wijnrek of wijnstelling samen te stellen.

De rand van het hout, dat de natuurlijke vorm van de boom volgt, verhoogt de schoonheid van de kast. Dit wijnrek heeft flessencompartimenten, . Dan is het natuurlijk superleuk om hier ook een uniek wijnrek van hout in te verwerken. In bovenstaand voorbeeld is de rechterhelft van de kast. Je kan er je flessen ook aantrekkelijk mee uitstallen.


Onze houten wijnrekken kunnen op een plank in de kast staan. We hebben een uitgebreide selectie in metaal en hout, zodat je altijd iets vindt wat bij jouw keukeninrichting past. Handgemaakte, landelijke wijnrekken. Wijnrekken passen bij elke keuken. Mooi wijnrek gemaakt van natuurlijk donker Fins hout!


Houten wijnrek (staand op kast ). Meer ideeën over Wine cellars, Wine racks en Wine cellar. Ontwerp, inrichting en koeling van. Capaciteit : - 6flessen per kast. Schitterend stoer wijnrek met industrieel uiterlijk bij Rootsmann! Vele aanbiedingen bij lif24.


Doe het zelf: maak je eigen wijnrek met Praxis! Wil je een keer een creatief wijnrek maken?

Hierbij verkoop ik een oude kast die al deels gerenoveerd is. Wandkast opbergkast benzinepomp Route retro vintage kast. Wilt u wijnrekken of wijnkasten aanschaffen? Vier zijdes van de kast zijn voorzien van UV beschermend glas.


U kunt bijvoorbeeld een eigen Ikea- wijnrek maken met verschillende. Koop je nieuwe wijnrek direct online! Ontdek ons ruime gamma wijnrekken in hout en flessenrekken in metaal. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan wijnrekken. Bestel je wijnrek online bij WEBA.


Bekijk hier ons online aanbod. Het is maar een kleine kast maar zeker heel mooi en trendy. De kast biedt plaats voor twintig flessen wijn.


In staal, kunststof, inox, … kies uw wijnrek tussen ons assortiment! Ontworpen met ruimtebesparing in gedachten, maakt dat dit lichtgewicht wijnrek een geweldige opbergoplossing biedt en ideaal om op onder een kast te . Industrial en Vintage stijl designer wijnrek. Fan van rode wijn, niet genoeg ruimte in de kast ? Dit fantastische wijnrek biedt jou dé oplossing. Op dit designer wijnrek kun je maar liefst 30 . Kijk jij ook altijd uit naar het weekend? Dan mag dit rekje niet ontbreken in je woonkamer, want met Mil is het elke dag feest!


Een compact wijnrek met een hoekig stalen frame en draadgaas elementen. Bevat drie planken van massief grenen hout hierboven en slots voor wijnflessen. Hoe bijzonder is deze wijnkast!


Een unieke en professionele opslag van uw wijn is met deze wijnkast niet langer een. ProVinum verkoopt wijnopslag systemen voor zowel particulieren, de detailhandel als de horeca. Zuiver Travis Kast - 8X 4X 18Cm - Deze wijnkast en vitrinekast .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts