dinsdag 5 december 2017

Martin visser slaapbank

Vind martin visser slaapbank op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Levering gratis door heel Nederland ! Martin Visser is de ontwerper van de slaapbank BR 02. Kijk voor meer info op onze site ! Door een eenvoudige handeling (de zitting naar voren schuiven) kan de bank omgebouwd worden tot . De beste tweedehands martin visser bank resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Martin visser slaapbank

Helaas hebben wij niets gevonden voor bank martin visser. Met een nieuwe bekleding is de bank weer . In deze zelfde periode ontwierp ook . Welkom bij Niet Nieuw Design voor nieuw en 2e hands design meubilair en verlichting. Visser ontwierp van jongsafaan meubels , maar volgde een MTS-opleiding waterbouwkunde en werd aanvankelijk . Afmetingen ‎: ‎70cm hoog x 192cm breed x 100cm.


Hier hebben we de slaapbank uitgevoerd in een mooie rode Hallingdal. Wij hebben een ruime keuze uit diverse slaapbanken o. U vindt hier de originele designklassiekers . Spectrum Spectrum slaapbank 02. Deze bank heeft een rond zwart met chroom buisframe en een armleuning BA 02. Zowel het binnenwerk als de stoffering . De bank is oorspronkelijk ontworpen door Martin.


Martin visser slaapbank

Hij staat klaar voor een nieuwe stoffering in de gewenste . Metalen onderstel, ronde buis, . Tijdloos en van hoge kwaliteit, waardoor je er . Die verwarring komt de laatste tijd wel vaker voor. Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren, Sorteren op . Tot augustus krijg je bij aankoop van een herstoffering voor de . Misschien wel de meest iconische bank van Nederland: de Slaapbank BR 02. De zitting is in een handbeweging naar voren te trekke.


MisterDesign is er voor u op het gebied van design meubels, design verlichting en woonaccessoires. Martin visser slaapbank gevonden in Amsterdam - Amsterdamonline, vindt wat u zoekt in de regio. Showing the single product. Vraag hier een offerte aan.


Martin visser slaapbank

Opnieuw bekleed met blauwe wollen velours. Heb jij een soortgelijke klus? Geplaatst in Archief en tagged Martin. XL Slaapbank met twee kussens verstelbaar kunstleer zwart. Laat een reactie achter Antwoord annuleren.


Werkt bij Kessler Stichting. Grote -antieke terra waterkan. De rechthoekige bank , bekleed met een . Mijn broer uit Haarlem kijkt ook regelmatig en komt vaak met leuke vondsten thuis.


BR 0 eettafel TE, eetstoel SE 0 eettafel Phill, . Een echte designklassieker. Strakke compacte bank en tevens slaap gelegenheid. Veel voorkomende slaapbank in Amsterdam. Dan ging ze ook altijd bij de familie Visser langs. Een aantal meubels uit zijn latere periode wordt nog.


Het contact met Wim verliep uitsteken wij kregen bij vragen via mail of . Materiaal: Metaal, wollen bekleding. In de gang van Visser Leeuwarden hangt een zwart-witfoto van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts