donderdag 9 november 2017

Closet sale

Daardoor kwamen wij op het idee een closet sale te organiseren. Bespaar nu nog meer op de mooiste kleding in onze tweedehands designer uitverkoop. Zorgvuldig op kwaliteit en echtheid gecontroleerd. Je oude kleding de deur uit? Verkoop ze op een rommelmarkt of ruil ze op een swap-event: op welke manier kan je nog een closet sale houden?


Discover the full Closet London collection, with beautiful womens clothing, dresses, skirts, trousers and blouses all lovingly designed and made in London.

We organiseren namens jeugdhuis De Route een closet sale voor de warmste week ten voordele van dierenbescherming Meetjesland. Blogger closet sale op zaterdag september tijdens 050mode op de Grote Markt. De leukste keuzes van hippe fashionbloggers. Julie Van den Steen verhuist en haar enorme kleerkast kan niet mee.


Dus verkoopt ze een groot deel ervan komend weekend in Gent. FRIS - de leukste closet sale van Utrecht. Een tweedehandskledingmarkt in Utrecht. Voor een duurzame en frisse wind door je kledingkast.


Over vendor tables under one roof selling gently used infant, toddler, and children apparel, toys, furniture, and much more!

Foodies, cocktails, cava, muziek en… A BUNCH OF CLOTHES! CLOSET SALE : KOM JE KLEREN (VER)KOPEN! Meer heeft een vrouw toch niet nodig op een . Alle advertenties van closet - sale , Doesburg op Marktplaats.


Bekijk het aanbod van closet - sale en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Sorteren op nieuwste, Sorteer op prijs: laag naar hoog, Sorteer op prijs: hoog naar laag. Niet-verkochte kleding komt ten goede . Op zoek naar mooie tweedehands kleding, accessoires en design meubels? Dan is onze closet sale de ideale plek om je zondag door te . Op zaterdag september organiseren Ianthe Tavernier, Tinne Oltmans, Shauni Rau, Helle Vanderheyden en Britt . Gek van mode, maar een beperkt budget?


Kom naar onze closetsale waar meer dan standhouders pareltjes uit hun kleerkast aanbieden. Liggen er ook veel kledingstukken in je kast die je al een lange tijd niet meer hebt gedragen? Os is er een andere reden. De Pinte - De jonge dames van de plaatselijke afdeling van Funky Femma (de opvolger van jong KAV) nodigen uit op hun . Ladies, shop till you drop!


Want op zondag december tovert Van der Valk Hotel Beveren haar zalen om tot een heuse tweedehands . Closet Sale met influencers tijdens Amsterdam Fashion Week.

Samen met Lizet Greve, Rosanna Gentenaar (Billierose) en Anna Liss organiseer ik bij de Tulp - Amsterdam een closet sale waar we honderden kledingstukken . We doen nog eens een grote closet sale op vrijdag en zaterdag april! Dit keer zal de closet sale doorgaan boven de Tarte Tatin in Hasselt . Omdat ik momenteel jaar ben en ik meer mensen bewust wil maken van het feit . LiefsFabriek, Hazerswoude. Vandaag is er een hele leuke closetsale van start gegaan met allemaal leuke kledingstukken van Jelle en Gijs!


Van rompertjes voor zachte . CDBID: 054e04d2- b4cb-445e-97c3-d1c08eba6e52. Datuzondag oktober . Het doel is om een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor de . Fris is een closet sale in het Filmcafe Utrecht waarbij ca verkopers in zelf ingerichte kramen hun mooiste items doorverkopen voor een . RAY zorgt voor de koffietjes, de apéro en de muziek. Last year, we did a big Goop closet sale , and sold a handful of pieces on behalf of three charities.


Geplaatst door Juliette Van Driessche. Gent Closet sale - UITloper Groningen groningen. Het is weer tijd voor de jaarlijkse schifting van kleding in de kast.


Dit is dé manier om je kleding te verkopen of om. HUGZ Grey Jegging Low Waist. Deli Faux Fur Coat in Grey off. Shop for Matilda Jane, Persnickety, Mini Boden and more! Op zondag september stellen we de ruimte beschikbaar voor een closet sale.


Duurzaam, bewust en gezellig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts