donderdag 19 oktober 2017

Materassi

Materassi

We struinen heel Europa af om de mooiste items te vinden. We komen in schuren, op markten, bij mensen thuis. Op deze pagina tonen wij de brocante en met veel zorg gepimpte meubels. Grote industriele metalen opbergbakken uit oude fabriek.


Materassi

Antieke Art Deco cafe/ winkelkast afkomstig uit Amsterdam B2. Oud brocante meidenkastje. Brocante en antieke kasten , oud met een geleefde uitstraling. Grote kasten zowel brocant als antiek, de oude kasten in ons assortiment zijn uniek.


Alle oude kasten zijn uiteraard zelf geloogd en gespoten. Maar daarnaast zit je bij Sprado ook goed voor nieuwe brocante woonaccessoires, . Tegenwoordig zoeken heel wat ambachtslieden inspiratie in oude tekeningen voor de. BROCANTE EN ANTIQUITEITEN Vergeet niet dat de zomer hét seizoen is van de . GERESERVEERD VOOR KATJA Brocante legkast , vintage kledingkast met spiegel. Stoere, trendy kleur dit vintage ladekastje, Bayberry een prachtige oude.


Kasten van Zukini Woonloods Stap in de wereld van Kasten van Zukini. Een webshop vol meubels met een verhaal. Oude en antieke kasten die we hebben .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts