vrijdag 18 augustus 2017

Boekenkast amersfoort

Boekenkast amersfoort

Superleuke muursticker van een boom uit de collectie Safari. Leuk voor een babykamer , met blauw, mint en andere vrolijke kleuren. Dit schattige houten boompje is gemaakt door Kadootje van hout en past perfect bij het thema safari. De afmeting van het boompje is ca. Droom over safari in de kinderkamer met leeuwenprint, giraffes en neushoorns.


Boekenkast amersfoort

D Jungle behang Safari fotobehang, afm. Ook bijpassende muurstickers in voorraad! Bekijk de foto van Elenamet als titel Muursticker safari dieren, leuk voor baby- of kinderkamer en andere inspirerende plaatjes op Welke. Kinderbehang Jungle Safari.


Posterbehang Jungle safari Behang Alle safari dieren staan op dit supergave posterbehang. Met dit posterbehang wordt het een vrolijke boel in de kinderkamer. Voeg wat kleur en speelsheid toe aan het interieur van de kinderkamer met ons gezellig beddengoe kleurrijke vloerkleden, leuk speelgoed en inspirerende . Met deze Decor Kit Baby Jungle Safari , kinderkamer interieurstickers (groen) van het merk Dutch Wallcoverings bent u verzekerd van een gezellige en . Verzendkosten vanaf € 99!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts