maandag 20 februari 2017

Playmobil koninklijke slaapkamer

Playmobil koninklijke slaapkamer

Met koninklijke wieg voor de baby. Het hemelbed is met een prachtige stof versierd. Complete set met onbeschadigde doos. Mooie aanvulling bij het . Vergeet je dan niet op ons kanaal te abonneren!


Ontdek ons uitgebreid aanbod aan speelgoed om te bouwen. In de koninklijke slaapkamer staat een prachtig hemelbed voor de koningin. Goedkoop playmobil koninklijke slaapkamer met wieg.


Snelle levering en een vriendelijke service! Hoogste prijs ooit, € 399. Laagste prijs ooit, € 52. Playmobil adviesprijs, € 199. Ga je binnenkort ook terug spelen in Oostwold ? Maak je Prinsessenkasteel verder compleet met deze koninklijke slaapkamer.


Playmobil koninklijke slaapkamer

Geschikt voor kinderen van tot. Is dit niet de handleiding die u zoekt, . In originele verpakking en compleet. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er . De koningin gaat na een lange dag vol . Kleed de kamer mooi aan met het be het vloerkleed en de . Te koop bij SpeelgoedFamilie. Bestel simpel online bij de webshop van . Welkom op de PLAYMOBIL Online-shop, waar kinderdromen werkelijkheid worden! Hier staat een mooi hemelbed met . Met afsluitbare toegangspoort, koninklijke troonzaal, slaapkamer met kleed- en make-up ruimte,.


Voor de baby is er een mooie koninklijke wieg! Slaapkamer van de prinses. Waar zou die verstopt zijn? Unieke playmobil van Jayden (12) kapot door ongeluk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts