donderdag 15 december 2016

Baby plafonniere

Baby plafonniere

Inklapbare houten tekentafel. Vanaf €3gratis geleverd! Netto gewicht (kilo): 487. Advies verkoopprijs: € 295. Hele leuke nieuwe gietijzeren kapstok haak. Gietijzeren kapstokhaak inklapbaar.


Baby plafonniere

De unieke combinatie van ruimte en gemak. Vergelijk de producten en maak een makkelijke . Productkenmerken; levering zonder montagemateriaal; Montage: Het artikel wordt gemonteerd geleverd. Ophangmogelijkheden: voor montage aan de wand. Doordat de kapstok inklapbaar is past hij in iedere auto. Kapstok met kleding hangers.


Ideaal bij een grote verjaardag of bijeenkomst. Met vaste haken en plaats voor kleerhangers, biedt deze staande kapstok een intelligente oplossing. De stabiele kapstok kan worden gecombineerd tot . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Bestel hier het assortiment! De wandkapstok in een metalen uitvoering is zwart gepoedercoat en inklapbaar. Hij biedt de mogelijkheid tot het ophangen van ca. IKEA - BJÄRNUM, Haak, opklapbaar, Eenvoudig in te klappen indien niet in gebruik. Haken en hangers zijn wellicht de snelste en eenvoudigste manier om je spullen kreukvrij en netjes te houden.


We hebben een ruim assortiment kleerhangers . Sypro-Wandbank inklapbaar. Met onze robuuste opvouwbare bankjes, bieden wij . Geschikt tot jassen in een laag (afhankelijk van de dikte van de jassen). Deze rekken zijn zelfs met volledige belading nog gemakkelijk . Praktisch én mooi: de uitklapbare kapstok in eenvoudig chic design.


Biedt plaats aan kleerhangers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts