donderdag 24 november 2016

Beschilderde kast

Vind beschilderde kast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop beschilderde op Marktplaats. Ontdek ideeën over Rekken. Meer ideeën over Hampers, Basket en Crates.


In deze rubriek vindt u de antieke beschilderde kasten en meubelen.

De basis van deze kasten bestaat uit verschillende houtsoorten zoals beuken, eiken en . Schitterende unieke beschilderde kast van sloophout. Een unieke kast, met handgeschilderde bloemen. Ook helemaal op maat te maken.


Goede dag Heb een kast waarvan ik de leeftijd en herkomst van wil weten en eventuele waarde. Hoeft niet echt precies, als ik maar een idee . Uit de collectie: Zeven eeuwen geschiedenis van de Zuiderzee. Vanaf vandaag is de door H.

Werkman beschilderde kast permanent te zien in het Groninger Museum. Kunstenaar en drukker Werkman was lid van. In onze antiekhandel staan nu nog. Beschilderd Kastje Donker Blauw Groot. Rode kast met twee deuren, beschilderd met stilleven . Antieke beschilderde kast met deuren en laden, uitneembaar model, afm.


Origine is Elzas (Duitsland). Kast Italiaans met beschilderd paneel en Limoges plaquette. Bekijk dit artikel en nog veel meer . Betaling via uw Paypal account. Assendelft stond lange tijd onder de . Een vogeltje in huis geeft meer kleur en karakter aan je interieur.


Deze bijzondere en originele Hongaarse linnenkast is gemaakt van hout. De kledingkast is prachtig beschilderd met Hongaarse folklore. Jaren kast met gebogen poten.


Kabinetten met beschilderde laatjes. In de 17de eeuw is Antwerpen het belangrijkste internationale centrum waar zulke kasten worden gemaakt. Ik sliep in een kamer die voorheen een kast was geweest.

Je zag nog de beschilderde haken waaraan de garderobestang had gehangen. Een kast uit regio Limburg. Antieke 19e eeuwse beschilderde bruidskast met deur, Zeer decoratief. Ze wist hier de weg, liep naar de beschilderde kast en pakte de karaf met cognac. Ze schonk twee cognacjes in, kwam terug en ging op het voetstoeltje voor . Kan je interieur wel wat kleur gebruiken, maar mag je de muren niet schilderen van je huisbaas?


Dan verf je toch gewoon je meubels? SET OUDE BESCHILDERDE GRENEN KAST DEURENPRIJS € 125. Wij gaven een oude kast een totaal nieuwe look met krijtverf. Een beschilderde kast in particulier bezit. In: Bijdragen en mededelingen Rijksmuseum voor . Brocante en antieke eiken kasten bij Het Inboedelhuis in Gouda.


Grote zuid Duitse beschilderde kast met bladgoud in rococco stijl met prachtig binnenwerk deuren en lades, antiek slot, nagemaakt naar oud voorbeeld. Wouw wat een parel in de collectie! Zeldzame met de hand beschilderde groene kast (bovenkant is turquoise) uit de 18e eeuw. Op elk vlak van de kast zit wel . Kist, beschilderd met heraldische figuren en met op het front tussen Corintische zuilen zittende vrouwenfiguren. Een dito dito, in een zeer fraai gemaakte verlakte kast , zwarte gron door denzelven.


This file was provided to media Commons by the Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed as part of an image release. Gave beschilderde bohemian mexicaanse grenen kast. Afmetingen: Breedte: cm. Onze meubels zijn uniek en met. Oosterse kasten , dressoirs, TV meubelen online bekijken en bestellen.


Chinese meubels, het grootste assortiment van Europa. Verder zoeken hoeft niet meer! Een prachtige kast die bij diverse interieuren . Prachtige oude beschilderde kast. Gefeliciteerd Suzanne Keizer met deze door Haike Bes beschilderde kast.


De acht kasten konden beschilderd worden na de succesvolle crowdfunding actie eerder dit jaar, waarbij sympathisanten voldoende geld bij . Wil je een oude houten kast terug in zijn oorspronkelijke staat brengen, dan zal je. Ook als je de kast opnieuw wil beschilderen , kan je de bestaande verflaag .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts