vrijdag 28 oktober 2016

Afmeting dekbed twijfelaar

Alle meubels zijn in de winkel te. Brocante kast met planken. Kast is geheel gerestyled. Heeft een geleefd uiterlijk. Zie ook onze andere advertenties voor meer brocante.


Landelijke kasten in diverse formaten (vitrinekasten, dressoirs) vind je op onze webshop.

Een must voor een tijdloos interieur. Al onze kasten zijn vintage , oude of antieke kasten , : ladenkast , chiffonniere , kabinet ,. Kijk op uw gemak nog even rond naar iets vergelijkbaars. Of informeer gerust naar een soortgelijk product. Deze unieke lade kast kan rondgedraaid worden en heeft aan meerdere zijden kleine lades.


De ladekast is vermoedelijk gebruikt in een naaiatelier. LxBxH 140cm x 55cm x 98cm . Gebruikt: Mooi brocante ladekast.

Landelijk, brocant ,industrieel, biedermeier of strak hier vind je de ladekast , . Wat hou ik toch van leuke hoekjes stylen in het voorjaar. Zoals met dit mooie brocante geschuurde ladekastje! Het ladekastje heeft ruime laden om van . Wij hebben brocante kasten, landelijke kasten, oude kasten en geleefde kasten.


Wit houten ladekast lades. Deze mooie ladenkast is geverfd met Pure White Chalkpaint van Annie Sloan, de binnenkant met de Graphite. Op de lades en bovenop is een tak met vogels . Geweldig voor in de kinderkamer, maar ook te gebruiken in de keuken, hal, slaapkamer of woonkamer: prachtige en opvallende lage kast met laden . Handverouderd en geschilderd , de binnenkant van de laadjes zijn onbehandeld.


Op onze website vind je een selectie landelijke brocante kasten. Dankzij de compacte afmeting is deze praktische en stijlvolle ladekast de ideale opbergoplossing voor in je slaapkamer, woonkamer, keuken of gang. Ladenkast heeft authentieke gebruikssporen en is mooi diep rood van kleur.


Sale HOGE, RUIME BROCANTE COMMODE met prachtige poten! De kast heeft een zacht lichtgroene kleur. Het groenste gras - de leukste brocante winkel van Friesland. Ideal Gratis Thuisbezorgd!

Niet heel oud maar perfect in een brocante keuken. Midden-Drenthe, de gratis marktplaats. Leuk klein ladenkastje van massief eikenhout met geschulpt blad.


Voorzien van laden en mooie koperen handgrepen. Fraai eiken kastje met laden die op geleiders lopen. Gerestyled in Paris Grey . Categorie: Antieke meubels. Een leuk kastje voor in de woonkamer, hal, slaapkamer etc. Het is geverfd met krijtverf kleur petrol blue, daarna de randen wat door geschuurd wat een brocante.


Soest in de buurt van Utrecht - Sierlijke ladekast. Indiase brocante Ladenkast. Voor de styling hebben we een oude lijst in dezelfde kleur geverf en een paneeltje in gemaakt met behang. Antieke ladenkast met gesneden bloemmotiefje aan de voorkant.


Zeer degelijke kast met vernieuwde handgrepen. Oude massief grenen ladenkast. Van massief eikenhout gemaakt, nu gerestyled in een mooie matte grijze kleur. Een zwaar, elegant kastje met mooi koperen beslag.


Geweldige mooie type SCHOOLKAST nieuwe Maatwerkkast dus in alle maten en kleuren ! Deze brocante kast is geschilderd met krijtverf in de kleur Verdigris. Vintage ladekastje, kleine ladekast , stoer kastje. Prachtige oude ladenkast , stuks.


Industriële locker € 3500. Ladekast vintage industrieel. Dressoir wit brocante landeljke style. Mooie stoere ladekast uit de jaren. Hij heeft in totaal vier lades met ouderwetse handgrepen.


In de lade zit een venster die gevuld kan worden met bijvoorbeeld schelpjes, dennenappels of ander klein spul. Kan opgehaald worden in Almere of op één van . Shop online of bezoek onze loods in Amsterdam-Noor hoek NDSM-werf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts