vrijdag 26 augustus 2016

Draagtas massagetafel

Draagtas massagetafel

Elke professionele masseur moet zijn of haar massagetafel kunnen vervoeren van huis naar de cliënt of naar andere plekken waar . Inklapbare massagetafel zones met aluminium frame (zwart). Snelle levering, betrouwbare service . Transportwagen portable massagetafel , moeiteloos transport van de massagebank,ideaal voor de therapeut onderweg. Onze massagetafel garandeert een unieke massagebeleving met wellnessgevoel. Deze luxe en zeer stevige massage tafel is voorzien van een praktisch . Kenmerken: passend om alle.


U altijd even met ons overleggen. De draagbare massagetafel voor thuisgebruik. De desktop is ideaal om overal te kunnen gebruiken. Je legt de desktop eenvoudig in de auto en kan deze overal aan de tafel vastzetten.


Schouderriem Voorvakken Zwenkwielen en vaste wielen. Geschikt voor massagetafels. Stevige draagtas voor de Basic massagebank. Om de behandelbank gemakkelijk en veilig mee te kunnen nemen. Bike-Carrier inclusief extra Grote Tas.


TOP Kwaliteit Special edition: Inklapbaar, buizen-frame,Incl draagtas , Quick . De levering omvat: massagetafel afneembare hoofdsteun afneembare armleuningen draagtas. Sissel Robust draagbare massagetafel , inclusief draagtas (Koffermassagebank). Sissel - Basic - draagbare massagetafel - incl. Bij ons bestelt u meteen via Internet jouw artikel!


Sporten was nog nooit zo fun. Bestel een massagetafel online. Op maat gesneden pasvorm voor alle Earthlite tafels met breedte (= 7cm). MassagetafelsDirect de Webshop met de beste kwaliteit.


Draagtas massagetafel

De TecTake zones mobiele massagetafel is zeker en vast een waardig alternatief. Inclusief handige draagtas. De zwarte tas is gemaakt van duurzame . Bekleding voor optimaal ligcomfortHoogwaardig schuimrubber (fijncel)Olie- en waterresistente vinylovertrekEenvoudig en snel volgens individuele behoeften in.


Geleverd met verstelbare hoofd- en armsteun en draagtas. Deze massagetafel is compleet met alle toebehoren voor alle soorten massages. De zone inklapbare massage tafel met aluminium frame is geschikt voor.


Een draagtas wordt meegeleverd voor het eenvoudig mee nemen en opbergen. Hierbij behoort de massagetafel en verstelbare hoofdsteun en armlus en draagtas. De massagebank wordt geleverd in een handige draagtas.


Belangrijkste kenmerken: verstelbare hoofdsteun zijpanelen aan beide . Massage tafel Zuma PZCkleuren zwart en blauwn. Kleur:Zwart; Kussen: Het gewatteerde kussen is comfortabel en bestand tegen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts