donderdag 7 juli 2016

Deryan bedtent zilver

Deryan bedtent zilver

Beschilderde Kast Geschilderde Garderobe Beschilderde Kast Meisjes. ST Legering Antieke Bronzen Chinese Oude Decoratieve Lock Sieraden Borst Box Lock Hangslot voor Houten Houten Koffer Lade kast - 33x10x18mm C. De kast was al mooi maar wel wat saai. Daarom zijn de deuren nu voorzien van een schildering (naar voorbeeld).


De kleuren zijn aangepast . Uitvoering, laden deuren,. Roëde beschilderde de kasten met abstract-surrealistische patronen die het meest lijken op het werk van Jean Arp en Juan Miro. De schilderingen werden met . Dit unieke hand beschilderde kastje is voorzien van wieltjes en heeft een.


Het kastje is hand beschilderd in een ´jungle´thema met o. India - prachtige handbeschilderde houten kast met vijf laden. Geinspireerd op de dagen van de Raj. Dit houten kastje is gemaakt door vakmensen in hun . Leuk als klaptafel of hal kast.


Deryan bedtent zilver

Aan de binnenzijde voorzien van een gedicht. Goede dag Heb een kast waarvan ik de leeftijd en herkomst van wil weten en eventuele waarde. Hoeft niet echt precies, als ik maar een idee . Uit de collectie: Zeven eeuwen geschiedenis van de Zuiderzee.


Vanaf vandaag is de door H. Werkman beschilderde kast permanent te zien in het Groninger Museum. Kunstenaar en drukker Werkman was lid van. Prachtige antieke kasten , dressoirs en wandtafels uit China en Tibet. In onze antiekhandel staan nu nog. Rode kast met twee deuren, beschilderd met stilleven . Antieke beschilderde kast met deuren en laden, uitneembaar model, afm.


Deryan bedtent zilver

Origine is Elzas (Duitsland). Bekijk dit artikel en nog veel meer . Kast Italiaans met beschilderd paneel en Limoges plaquette. Betaling via uw Paypal account.


Assendelft stond lange tijd onder de . Een vogeltje in huis geeft meer kleur en karakter aan je interieur. Deze bijzondere en originele Hongaarse linnenkast is gemaakt van hout. Jaren kast met gebogen poten.


Kabinetten met beschilderde laatjes. In de 17de eeuw is Antwerpen het belangrijkste internationale centrum waar zulke kasten worden gemaakt. Ik sliep in een kamer die voorheen een kast was geweest. Je zag nog de beschilderde haken waaraan de garderobestang had gehangen.


Een kast uit regio Limburg. Antieke 19e eeuwse beschilderde bruidskast met deur, Zeer decoratief. Ze wist hier de weg, liep naar de beschilderde kast en pakte de karaf met cognac.


Ze schonk twee cognacjes in, kwam terug en ging op het voetstoeltje voor . Kan je interieur wel wat kleur gebruiken, maar mag je de muren niet schilderen van je huisbaas? Dan verf je toch gewoon je meubels? SET OUDE BESCHILDERDE GRENEN KAST DEURENPRIJS € 125. Wij gaven een oude kast een totaal nieuwe look met krijtverf.


Een beschilderde kast in particulier bezit. In: Bijdragen en mededelingen Rijksmuseum voor . Brocante en antieke eiken kasten bij Het Inboedelhuis in Gouda. Grote zuid Duitse beschilderde kast met bladgoud in rococco stijl met prachtig binnenwerk deuren en lades, antiek slot, nagemaakt naar oud voorbeeld. Orientique heeft een brede collectie van Chinese kasten en Chinese Bruidskasten om een Oosterse sfeer te creëren in uw huis.


Wouw wat een parel in de collectie! Zeldzame met de hand beschilderde groene kast (bovenkant is turquoise) uit de 18e eeuw. Op elk vlak van de kast zit wel . Kist, beschilderd met heraldische figuren en met op het front tussen Corintische zuilen zittende vrouwenfiguren.


Een dito dito, in een zeer fraai gemaakte verlakte kast , zwarte gron door denzelven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts