dinsdag 22 maart 2016

Malibu schoenenkast

Wij maakten deze houten kast op maat. De dressoir is vervaardigd van oude eiken wagonplanken. Voorzien van een grof geborsteld . Deze industriële boekenkast is gemaakt van oude ruige eiken planken met frames van onbehandeld staal. Deze open kast heeft een stoer en robuust uiterlijk .

Een webshop vol meubels met een verhaal. Oude en antieke kasten die we hebben . Antieke eiken Jugendstil slaapkamer. Bekijk het bord Oude kasten pimpen AMAZING :) van Sandra Decree op Pinterest. Meer ideeën over Painted Furniture, Old furniture en Recycled furniture.


Ik heb vandaag geboden via ebay op een oude wandkast. Onze houten kasten van sloophout en steigerhout kasten geven uw interieur een sfeervolle uitstraling – de oude , verweerde planken hebben een authentiek .

Dit creatieve en handgemaakte Van Abbevé Dressoir is ontworpen uit een oude en gerecyclede deur. Creatieve en veelzijdige design kast met een creatief en . Hierbij verkoop ik een oude kast die al deels gerenoveerd is. Oude kast met spiegel drie deurs met lades ,ook fantasie sloten In goede staat Enkel afhaling.


Te koop GEHEEL ANTIEKE EIKEN KAST. Zoekt u een brocante of antieke kast , maar wilt u wel dat de kast bij uw interieur past? Bij Het Inboedelhuis kiest u de kleur, indeling en pootjes van de kast zelf . Een mooie kast mag gezien worden en daarom hebben wij veel kasten in verschillende stijlen,. Wat ga ik met mijn oude kast doen. Je weet niet wat de vorige eigenaar ermee heeft gedaan.


Met pijn in mijn hart moet ik afscheid nemen van deze kast. Kunt u de kast , het dressoir of tv-meubel waar u naar op zoek bent niet terugvinden in onze webshop? Al onze kasten zijn vintage , oude of antieke kasten , : ladenkast, chiffonniere , kabinet ,. Is je oude kast toe aan een opfrisbeurt?


Industriële kasten online kopen, gemaakt van mooi oud hout.

Veel industriële kasten direct uit voorraad geleverd. Bezoek één van onze showrooms! Deze op ambachtelijke wijze vervaardigde boekenkast is met de hand afgewerkt in oudwit en voorzien van schaduw patina, gecombineerd met oud , vergrijsd . Deze echt oud eiken wandkast is uniek in zijn soort. Uitgevoerd met alleen de mooiste, echt oude en eiken planken. Prachtige oude kast QA stijl 1. Oude Kasten Nieuw Design by Theo Herfkens.


Zo zijn de kasten te beschrijven die Gebroeders de Ruiter maken. Van oude lockerkast tot meubel van sloophout. Van opbergkist tot hocker met creatief geïntegreerde lade. Een opgeruimd huis zorgt voor rust. Nu te koop deze mooie oude wandkast.


De maten zijn als volgt: Hoogte: 115cm Breedte: . Deze prachtige kast maakten wij precies op maat. Wolkerig zwart staal zorgt voor een super sterke basis en stoere uitstraling. Mooie, zeer oude en flink zware buffetkast in matzwarte krijtverf.


Meubels, Kasten Oude museumvitrine. Wat een likje verf al niet kan doen! Wij toverden een oude kast om tot een pareltje met krijtverf. Een leuke én simpele manier om meubels weer . DOKKUM - Vanmiddag, woensdag november, is de bruikleen-overdracht van oude spullen die ooit uit Dokkum afkomstig waren. Wandkastje licht-eiken, model met leg-planken, en 2. Een donker bruine kast met laden en deur.


Oud eiken kast met deuren en een lade. Geen huis kan zonder kasten. In tegenstelling tot antiek mogen brocante spullen er doorleef versleten en zelfs verweerd . Wat te doen met een oud nachtkastje of tv-kastje dat je eigenlijk niet meer in je interieur vindt passen? Een eigenzinnige winkel met unieke, rechtstreeks uit India geïmporteerde, oude India kasten.


Eigenaar Klaas Hoekstra en zijn team bieden een buitengewone . Marije knapt graag oude meubels op en schilderde een oude , grenen. Een aantal jaren was de kast grijs, een zachte klei kleur die goed . Middelharnis, Hellevoetsluis en Oud Beijerland. Het hout is in het verleden gebruikt voor o. De kasten worden gemaakt van oud sloophout.


Ook voor ondernemers die met hun tijd meegaan hebben we . Shop online of bezoek onze loods in Amsterdam-Noor hoek NDSM-werf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts