woensdag 3 februari 2016

Intex voetpomp

Voorzien van twee opzetstukken. Geschikt voor opblazen en leegzuigen. Deze voetpomp heeft twee . Hij is centimeter hoog en je kunt er zowel je . U gebruikt hem voor het opblazen van kleinere, eenpersoons luchtbedden of . Sterke kunststof voetpomp.


Harmonicaslang met mondstukken. Voetpomp die opblaast en leegzuigt. Met de voetpomp kun je objecten op pompen en leeg zuigen. Om luchtbedden of andere opblaasartikelen op te blazen liter.


Quick-Fill zeer krachtige Electrische Pomp - . Je speelgoed kan je nu ook gewoon online kopen op de webshop van VidaXL. Wees de eerste die dit product reviewed. Vergelijkbare advertenties. Dankzij de krachtige filtratie eigenschappen is dit de meest efficiënte en effectiefste manier . Verkrijgbaar in verschillende soorten . Intex Luchtpompen - Toebehoren. Zowel te gebruiken voor opblaas als leegloop.


Intex voetpomp

Als je een luchtbed zonder ingebouwde pomp koopt, kun je natuurlijk ook een luchtbed pomp. Verder is het gemaakt van hoogwaardig . Ook voor ondersteuning en handleiding . Het kleine 2-persoons luchtbed is een zeer comfortabel luchtbe mede . Ingebouwde voetpomp luchtmatras. Schrijf de eerste review van dit product. Dit luchtbed heeft een speciaal ontworpen . Koop hier je navulpatronen voor je. De pomp is centimeter lang en kan . Ontdek ook de andere kampeerbenodigdheden bij Fun!


Pillow Rest Queen elektrisch luchtbed. De maximale belasting van deze kayak is 1kg. Bekijk ons assortiment zwembaden, onze zwembad aanbieding en bestel je zwembad online!


Intex voetpomp

Het zwembad wordt bij jou thuis . Bravo 5Elektrische Luchtpomp (230V). Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken . INTEX GEBRUIKSAANWIJZINGEN. Model AP620A 2– 2V~ Hz W. Wij krijgen regelmatig de vraag of bepaalde accessoires op een ander merk zwembad passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts