maandag 25 januari 2016

Antieke kersenhouten kast

Mooie kast van meer dan 1jaar oud. Breed 1diep hoog en 1pootjes achter zijn helaas weg. Koop of Verkoop antieke kersenhouten kast op Marktplaats. Vind antieke kersenhouten kast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Antieke kast van meer dan 1jaar oud.

Het is een kast van kersenhout en het blad is van marmer. Losse verbindingen bij tafels, kasten , stoelen. Archief van verkocht antiek klik hier voor alle beschikbare itemsImposante strakke antieke 2-deurskast met fraaie geboende kleur.


Klassieke kasten zijn vaak gemaakt van kersen- of notenhout. Fraaie laden van een meidenkast , uitgevoerd in kersenhout met antiek finish. Uit Engeland zijn het veelal de mahoniehouten kasten en uit Frankrijk antieke kasten van kastanjehout, kersenhout en eikenhout. De kasten die wij uit Frankrijk.


Franse kersenhouten kast van vh antiquair Leenaars in Dongen.

Bij de Antique Warehouse kunt u terecht voor de landelijke antieke Franse sfeervolle tafels in verschillende maten en houtsoorten, eiken, noten of kersenhout. Welkom bij Villa Pietha, voor antieke tafels, brocante en workshops. Wilt u onze antieke tafels en kasten in het echt bekijken?


De gaatjes in kasten , gemaakt door muizen die op zoek waren naar het brood dat in die kasten bewaard werd. Vitrinekastje uit kersenhout. Veel mensen vinden het moeilijk om een antiek meubel te kopen, want.


Bent u op zoek naar een kabinet of een oude kast ? Afmetingen: (LxBxD), 218cm x . Heeft u thuis een kast waar u op bent uitgekeken maar die kwalitatief nog goed is , of heeft u een tafel die qua kleur niet meer past bij uw inrichting? Hoort bij de serie kersenhouten eetkamer tafel, buffetkast en kastje. De vraag van Marijke Teunenbroek uit Hoorn: Hoe krijg ik barstjes en krassen uit mijn notenhouten. Eikenhouten Louis Philippe kast , Frans antiek Dateert ca. TV Computerkast ID antiek in de uitverkoop bij Voorbrood Meubelen.


Vervaardigd van massief kersenhout met ebben inleg. Het kent een fijne nerfstructuur en is geelbruinig tot roodbruin van kleur. Kersenhout stamt uit de tijd dat er in Europa hoogstamboomgaarden waren.


Of je nu een grote eikenhouten eettafel hebt of een klassieke kersenhouten kast waar je favoriete servies in staat – je moet ze goed . Ook hebben wij de kennis om antieke tafels te restaureren.

Kasten in massief kersenhout. We hebben verschillende stijlen eetkameropbergers die passen bij je eettafel en eetkamerstoelen. Kies voor een eetkamerkast , een dressoir of buffetkast of een . Een grote kast kun je wat robuuster aanpakken dan een kleiner woonaccessoire. Secretaire, antiekstijl , kersenhout , 20e eeuw. Het meubel is van hoge kwaliteit met klassieke pen-en-gat en zwaluwstaart . Grote collectie antieke kasten , kleerkasten, ladenkast, nachtkastjes,bibliotheek, boeken,t.


De kersenhouten stoelen zijn reproduktie, hoge en lage armstoel. DeKoninck Chevalier klassieke kersen houten kasten. Online veiling van antieke en design meubelen, kunstobjecten en exclusive. Grote 19e eeuwse kersenhouten hoekkast , laat Biedermeier, met lade, twee . Oost-Achterhoek, de gratis marktplaats. Onderhoudsmiddelen: antiekwas , boenwas, waterbeits, meubel- en hardwax olie.


Catalogus van de antiek -, kunst- en meubilairveiling: welker goederen afkomstig zijn uit nalatenschappen, een aanzienlijke particuliere verzameling en . Langs dezelfde zijde als waar de tv staat (er vlak naast), staat een prachtige antieke kast , 17e eeuws Spaans secretaire. Heeft u klassieke of antieke meubels die (de eerste) tekenen van slijtage beginnen te. Dressoir, salontafel en tv- kast staan in de was, deze wil ik graag in white wash of beitsen.


Leer er alles over op Kijk op . Een eettafel, salontafel, dressoir of kast kan van diverse materialen worden. Valkenswaard vindt u houten meubelen van kersenhout en van eikenhout. Kantoor Louis XV - provinciaal - massief kersenhout - Midden 18e eeuw. We hebben meubelen in vele houtsoorten zoals kersenhout , eikenhout en. Het is ook mogelijk de meubelen een antiek finish te geven zodat ze niet van echt antiek.


Nederlands vakmanschap, Deze kersenhouten , eikenhouten, meubels komen uitstekend tot. Set van zes kersenhouten empire gestoffeerde stoelen. Alle zes in zeer goede conditie, nette stoffering. Krassen in mahoniehout en kersenhout kunt je verdoezelen met jodium of met een watervaste viltstift.


Ook kunt je met een walnoot over de beschadigde plek . Bijenwas is namelijk ideaal om antieke spullen of meubels met afgesleten vlekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts