woensdag 7 oktober 2015

Bopita charlotte bedbank

Bopita charlotte bedbank

De bedbank heeft een rechte rugleuning met sierlijst. Het bed heeft een stijlvol hoofd- en voeteneinde met sierlijsten. Onder het bed past een bedlade. De Kinderbeddenstore levert. Romantische bedbank waar ook nog een ruime opberglade onder kan worden geplaatst.


Materiaal MDF, wit gelakt. BOPITA - BED 90x2- CHARLOTTE - WIT. Optioneel lade charlotte bij te bestellen. Op zoek naar een bedbank ? Bekijk nu de bopita bedbank charlotte en profiteer! Dit artikel heeft nog geen omschrijving.


Hij kan zowel gebruikt worden als een . Het is vervaardigd van kwalitatief MDF . De kamer past perfect in een jaren dertig woning maar past ook goed i. Zgan bopita bedbank met uitschuif logeerbed of te gebruiken als lade. Zowel bed als uitschuillade heeft lattenbodem conditie zgan maanden . Gemaakt van hoogwaardig mdf afgewerkt met een witte dekkende verf op waterbasis. Deze pin is ontdekt door Christina De Vin. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Bopita charlotte bedbank

Kijk voor de complete Belle collectie of andere leuke collecties gemakkelijk en snel online op hipdekbedovertrek. BEDBANK 90X2NARBONNE WIT. Deze bedlade past onder het als de kachel heerlijk gloeit bed x 200 . Gegarandeerd Topkwaliteit. Grote voorraad = Snel thuisbezorgd! Dit bed is een goede toevoeging aan een meidenkamer.


De sierlijsten op de rugleuning geven de bedbank een klassieke, stijlvolle uitstraling. Charlotte commode met laden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts