donderdag 18 juni 2015

Buikkastje

Erg mooi buikkastje , voorzien van de originele greepjes. Afmetingen 73cm breed , 62cm hoog een 33cm diep. Vind buikkastje op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Leuke klein model buikkastje met lades, aan de binnenkant van de lades, schuilt.


Buikkastje

Queen ann kastje, buikkastje , ruw groen geschilderd de kleur is in het echt . Meer ideeën over Furniture makeover, Furniture redo en Old furniture. Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden buikkastjes hebben wij gemaakt. Om u te laten zien hoe makkelijk het is om een buikkastje te transformeren met Annie . Het buikkastje is beschilderd met hele gave beschilderingen. Krijtverf Lago Maggiore van Mia Colore. Tijdens een weekendje Valkenburg kwamen we dit buikkastje tegen.


Het mocht gezellig met ons mee naar Rotterdam. We verfden het in de kleur Florence. Dus zijn we gaan nadenken over een herbestemming van het . Mooi ladekastje door de bijzondere kleur past het ook goed als eye . Een prachtig vakkundig gezandstraald eikenhouten buikkastje met een mooie houtstrutuur dat een natuurlijke uitstraling geeft. De afm breed diep en is . In grootmoeders tijd waren ze in veel Nederlanse huizen te vinden. Restylemeubelen by Tedesign.


Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. Beeldig paars buikkastje (echt uit Oma`s tijd ;-)met lila laatjes en zilver beslag. De binnenkanten van de laatjes zijn beplakt. Met het mooie weer besloot ik ermee aan de slag te gaan en het . Zie nr 3 Turquoise buikkast. Kastje eerst goed ontvetten, krijtverf aanbrengen en afwerken met een witte wax.


Buikkastjes : Grote buikkast zilver met lila. De wax brengen we aan met een . Alle rechten voorbehouden. Een buikkastje zoals iedereen hem wel kent van bij opa en oma. Mooi buikkastje in zandkleur met oud blauw en goude accenten. Dit exemplaar is er ook zo een.


Deze artikelen zijn op bestelling gemaakt. Mocht u interesse hebben in dit artikel, neem dan vrijblijvend contact op of dat het . Meerdere oude houten buikkastje heb ik op voorraad staan. Dus wil je een buikkastje in een nieuw hip jasje? Dat kan helemaal naar jouw wensen. Gisteren heb ik een oud buikkastje opgehaald.


Nu wil ik deze in een andere kleur gaan verven. Maar hoe moet ik dit nu aanpakken? Leuk voor op een meidenkamer. Incl extra matte bescherming. Een mooie tafel van jouw favoriete merk?


Buikkastje

Zéér leuk en origineel, nog niets aan geschilderd of iets . Terug Huidige combinatie niet voorradig. Gezellige buikkastje een echte in je woonkamer. De oude afgeschreven buikkastjes gekocht om onze nieuwe ideeën op los te laten. En dan appt je collega ineens een foto met een buikkastje. De kast is aan de binnen- en . Ik herkende hem meteen, want ik had hem ook al eens gezien op mijn postroute.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en . Zeldzaam klein formaat, in perfecte staat! Het onderstel is geschilderd in de . Hoeksche Waar de gratis marktplaats. Antiek buikkastje , later op een decoratieve manier beschilderd en verouderd.


Het kastje is van een mooie stevige houtsort gemaakt en heeft ladesDe maten van het kastje zijn: bree diep. Prachtig wit brocante buikkastje. Kan geverfd worden in iedere kleur naar wens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts