vrijdag 17 april 2015

Industriele ijzeren kast

Voor betaalbare luxe ga je naar Giga Meubel in Soest, want daar vind je onder andere kasten. Daarnaast heeft Giga Meubel andere verschillende producten . Wonen en inrichten in industriële stijl: oude ijzeren apothekerskasten of ijzeren kast op maat. Smalle, zwarte buffetkast Deze industriële buffetkast geeft een zee aan opbergruimte.


Door het glas in de deuren kan je alles overzichtelijk opruimen. Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren tafels, kasten en banken van eigen label, ook op. Deze ijzeren industriële kast is praktisch én functioneel. De kast straalt iets straks uit, iets industrieels. Stoere, oude industriele kast met blad van oud.


De gehele kast is voorzien van een matte coatinglaag (lengte 5 breedte en hoogte cm). Bijzonder detail: de kast heeft aan weerszijden van het glas . Diverse modellen ijzeren kasten met veel of minder glas, strakke varianten of meer retro-stijl, smal of deurs. Naast de kasten hebben we. Deze mooie industriële open ijzeren kast met klinknagels en mooie patina is ideaal voor je vintage platencollectie.


Alles zuiver gemaakt en gewaxst klaar voor. Achter de deur met glas massief mango houten legplanken. Verder voorzien van een lade en aan. Hoekrek plank hoekplank industriële opslag garageloods. Kan nu voor aller… € 3500.


Materiaal: ijzeren buis, industriewielen en sloophout. Maatwerk ijzeren industriële kasten - stellingkast - keukenkast - winkelkast - boekenkast. Boekenkast Brussel van LABELis met zijn ruwe mango houten . Deze kast is volledig handgemaakt van ijzer en daarom uniek en industrieel. Deze stoere industriële kast kunt u . Half- industriële touwmachine”). In het midden van de ijzeren kast loopt een (recht) tandwiel dat met zwengel . Afmetingen: 1(L) x (B) x 1(H) cm.


Industriele ijzeren kast

Industriële en robuuste ijzeren kast. De grote metalen schuifdeuren maken het uniek. Er is genoeg ruimte voor al uw spullen. De staande stoere vloerlamp Raven ijzer met ijzeren raster is een industriële vloerlamp en staat prachtig in uw woonkamer Koop deze industriële vloerlamp . Marktplaats industrieel ijzeren apothekerskast dokerskast van zwarte kast , source:pinterest.


Op zoek naar een mooie stalen kast met een industriële look? Op basis van jouw wensen kunnen wij een stalen kast volledig op maat . Banken, tafels en kasten die passen bij een vintage en industriële inrichting. Super mooi industrieel buro. Koppel winkelvitrine kasten in de oude patine (stuks).


Ruim industriele ijzeren stoelen, lijkt op Tolix. De zwarte rubberen rand om het glas geeft de kast een stoere uitstraling. Een kast voor in de woonkamer zoals de wandkasten zijn praktisch en een lust. Creëer je eigen kast met de stalen kastframes van Cando. Ijzeren industriële kasten.


Zwarte moderne stalen kasten en salontafels en tv-meubels vind je op IKEA. In de industriële VITTSJÖ serie vind je stoere salontafels, bijzettafels, . IJzeren kasten zijn niet meer weg te denken in een industrieel interieur! En ze zien er niet alleen lekker stoer uit, door de vele opbergruimte die ze bieden zijn ze . K0Grof industriële stellingkast met mangohouten planken en ijzeren poten . Nice living, de voordelige online shop voor al uw landelijke vintage stoer en sober teak en industriele meubels.


Industriele ijzeren kast

Een compleet interieur shop je bij nice living. Bekijk de designcollectie . In een modern minimalistisch interieur kies je namelijk voor een ander soort kast dan in een vintage industriële setting. Een ijzeren apothekerskast biedt veel mogelijkheden om spullen in te tonen! Oude ijzeren kast met een industriële look en feel.


Bestel nu op Gusj, dé specialist op het gebied van bijzondere interieur artikelen! Metalen archiefkast industriele ladekast ijzeren kast. Parijs,twee stuks op voorraad. Kleur = groen, bruin, beige. Zorgt u zelf voor de kastplanken, dan kunt u bij ons terecht voor een uw industrieel kastframe.


De zichtbare lassen geven het kastframe een extra stoer en ro. Eigentijdse, goedkope kasten online kopen doe je bij dé nr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts