dinsdag 31 maart 2015

Brocante hoekkast

Super leuke brocante hoekkast in krijtverf. Vind brocante hoekkast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop hoekkast op Marktplaats.


Brocante hoekkast

Met spijt in het hart verkoop ik deze prachtige onbehandelde grenen hoekkast. Zeer mooie hoekkast in hoogglans grijs en off white. Deze brocante hoekkast staat heel mooi in een landelijk interieur.


Combineer deze brocante kast . Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Grote hoekkast in een lichtgrijze kleur. Deel dit product op social media. Mooie witte brocante hoekkast.


Met een nieuw slot en fraaie versieringen op de deur. Dit brocante kastje is gemaakt van hout en kan uitstekend in de hoek. Het rek komt uit Hongarije en heeft . De teak kast is leuk te combineren met andere brocante meubels. Het bovenste deel heeft een glazen deurtje met daarachter twee legplanken. Hoekkast in gerecycled hout, Holland retro.


Het onderste deel heeft één . Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Dit is de brocante hoekkast waar ik in mijn bericht van vanmorgen over schreef. In dezelfde oud blauwe matte kleur als de buffetkast. Super doorleefd en daardoor sfeervol hoekkastje.


Deze is geschilderd met krijtverf in de kleur Driftwood en daarna door geschuurd. Choose your language: bekijk onze. De kast heeft bovenin een . TV uitzending RTLWoontips bekijk onze Bedrijfsvideo Volg ons op. Rechter bolpootje heeft een kleine beschadiging (nihil) verder kleine. Wat een plaatje, en er is altijd wel plaats voor een hoekkast ! Licht doorgeschuurd om een brocante look te imiteren.


Totale hoogte is meter, breedte cm . Deze mooie schatten vonden we dit weekend op zolder. Gratis af te halen in Amsterdam. Een Juweel van een antiek brocante hoekkast ! Met rijkelijk decoratief houtsnijwerk. Schitterend pronkstuk voor in de woonkamer of landelijke keuken. Prachtige brocante ladekast met lades in een mooie kleur off white.


Oud grenen hoekkast met halfronde achterzijde. Kan opgehaald worden in Almere of op één van de fairs waar wij staan. Afmeting: Hoogte 54cm, diepte 25cm, hoeken 28cm . Ik had een oude donkerbruine servieskast op de kop getikt met nog van die mooie geslepen raampjes.


Ik heb hem geverfd met Paris Grey welke ik iets lichter. Brocante nachtkastjes (1). Schattig buikkastje voor in een hoek. De bovenzijde is een vitrinekast en de onderkast bestaat uit laden.


Meer Deens design, brocante en eigen design op de . Bekijk de foto van Syl met als titel gave brocante hoekkast : lastig te vinden. Vitrinekast in antraciet kleur. De oude kast via marktplaats gekocht in Lelystad. Onze eigen opdracht was om de kast zo te maken dat hij weer in een modern . Van koloniale kasten en landelijke kasten tot antieke kasten en brocante kasten.


Een smalle hoge hoekkast kan perfect als boekenkast, cd-kast of opbergkast . Engels interieur en lifestyle. Frans interieur en lifestyle. Witte hoekkast Antiek stijl in Hout,. Antieke eiken hoekkast 70x70xPrijs 17euro. Wij hebben brocante kasten, landelijke kasten, oude kasten en geleefde kasten.


Brocante hoekkast

Landelijke wit houten hoekkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts